Шокиращи кадри от бодикамера показват момента, в който ръководител на

...
Шокиращи кадри от бодикамера показват момента, в който ръководител на
Коментари Харесай

Надзирател, повален на земята от разярен бандит, на когото току-що беше наложил глоба

Шокиращи фрагменти от бодикамера демонстрират момента, в който началник на придвижване е атакуван грубо от разгневен престъпник, откакто наложи санкция за нелегално паркирания му микробус.

Гражданският чиновник беше повален на земята, откакто наказа водача, до момента в който патрулира в региона на Фолсхил в Ковънтри. Неговият сътрудник също беше словесно и физически атакуван от ядосания водач на микробуса след разгорещения спор на Victory Road през юни предходната година.

Видеото, снимано от камерата на тялото, демонстрира по какъв начин младежът се нахвърля против надзирателя, който вика " видя ли това?' като той се хвърли на тротоара. Общинският съвет на Ковънтри сподели, че нападателните произшествия, в това число удряне с юмруци, ритване и заплюване на личния състав, са се удвоили през последните четири години.

Съветникът Абдул Салам Хан, заместник-лидерът на съвета, сподели: „ Служителите на съвета работят старателно всеки ден ден, с цел да подкрепим хората от нашия град и знаем, че това се прави оценка от множеството хора, само че за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР