Шокиращи изображения показа Digi24, видя Фокус. На кадрите се вижда

...
Шокиращи изображения показа Digi24, видя Фокус. На кадрите се вижда
Коментари Харесай

Пепел и развалини в Румъния: Цистерна с пропан-бутан е паднала върху тази къща с 7 души вътре

Шокиращи изображения сподели " Digi24 ", видя " Фокус ". На фрагментите се вижда това, което е останало от постройка, разрушена от смъртоносните детонации на газостастанция в Креведия.

Взривена цистерна е паднала върху къща, в която са били 7 души. За благополучие всички са съумели да се отърват без пострадвания. Собственикът на парцела е избягал със фамилията си незабавно след първия гърмеж. Той даде на румънската медия " Digi24 " изображения на къщата си, която в този момент е разрушена. Във видеото мъжът споделя, че към този момент не е останало нищо от това, което е било там. От постройката се виждат са единствено няколко стени, останалото е пепел и отломки. Същият изясни, че чул доста мощен гърмеж, хванал децата си за ръка и избягали от къщата. Успели да се отдалечат задоволително, с цел да не пострадат от втория гърмеж.

Двама души починаха, а 56 бяха ранени при опустошителната детонация в събота вечерта в Креведия. Част от потърпевшите са в Румъния, други са трансферирани в чужбина. Разрушени са и 8 къщи. В момента пожарникарите се пробват да охладят с вода последната цистерна с пропан-бутан.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР