Шокиращи детайли от работата на Николина Ангелкова като министър на

...
Шокиращи детайли от работата на Николина Ангелкова като министър на
Коментари Харесай

Агитката на Ангелкова-едри момчета с черни фланелки

Шокиращи елементи от работата на Николина Ангелкова като министър на туризма описа доцент Румен Драганов - специалист по туризъм от Института за разбори и оценки в туризма.

" Марияна Николова се бореше с хора на Ангелкова ", разкри пред бТВ Драганов. И заяви по какъв начин на срещи на сектора Ангелкова канела едри момчета с черни фланелки, които да ръкопляскат на всяко нейно изявление и да заглушават думите на други като Николова.

Ангелкова дълго време обясняваше на Борисов по какъв начин сме единни, само че това не бе правилно. Тя твърдеше, че имаме обединен отрасъл, само че разединяваше, сподели Румен Драганов. И добави: „ Ангелкова не можа да употребява силата на сектора. Тя беше другарка с всякакви чичковци в чужбина. Направи си фотоси, с цел да покаже какъв брой е известна и позната. Това нямаше смисъл. ”. По думите на специалиста в този момент най-важно е да подготвим зимния сезон и идващия летен сезон.

Слънчев бряг не е с дизайн за българи. И до през днешния ден ние нямаме доста българи на първа линия. Те вървят на Южното Черноморие, където има стратегия за българи, сподели Румен Драганов. Той изясни, че при българите има доста висок % повтаряемост на местата, където вървят. Те влизат в същите заведения и си поръчват същото ястие. Има българи, които не отиват към Гърция и Турция. Сега хотелиерите би трябвало да помислят за стратегия за българи. Имаме 190 000 пътувания всеки уикенд. И предходната година беше по този начин - чести визити на морето за малко време, сподели специалистът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР