Шокираща вест потресе Острова.Тялото на новородено момченце е намерено в

...
Шокираща вест потресе Острова.Тялото на новородено момченце е намерено в
Коментари Харесай

Изхвърлиха мъртво бебе в център за рециклиране

Шокираща новина потресе Острова.

Тялото на новородено момченце е открито в център за преработване, оповестиха от полицията във Англия.

Полицията в Кеймбриджшир в Източна Англия заяви, че служители на реда са били извикани на мястото на Ели Роуд в Уотърбийч по обяд във вторник, малко след ужасяващото изобретение.

Главният контрольор Джон Маси сподели, че това е " необикновено печален и разстройващ случай за всички ", съобщи Би Би Си.

Той прикани майката да се свърже, като добави, че може да се нуждае от " медицински грижи или е в уязвима обстановка ".

Маси сподели: „ Опитваме се с всички сили да стигнем до дъното на случилото се, само че не можем да го създадем сами, тъй че бих призовал и обществеността за тяхната помощ.

„ Всяка информация, без значение какъв брой дребна е, може да помогне на следствието, водено от нашия профилиран екип за отбрана на деца; даже в случай че тя е предоставена анонимно. “

Той сподели, че има " доста неща, които са незнайни " и че криминалистичните следствия ще лишават известно време, заради което е значимо майката на бебето да излезе.

Той добави, че към момента не е ясно по какъв начин бебето се е появило на мястото.

„ Има доста разнообразни благоприятни условия за това какво се е случило и по какъв начин детето се е озовало там “, сподели той.

„ Апелираме майката да се яви и всеки, който има някаква информация, с цел да ни помогне да стигнем до заключение какво се е случило.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР