Шокираща история разказва мъж в социалната мрежа Фейсбук, която е

...
Шокираща история разказва мъж в социалната мрежа Фейсбук, която е
Коментари Харесай

Роднини на блъснато от джип дете твърдят, че случаят се покрива, защото не било българче СНИМКИ

Шокираща история споделя мъж в обществената мрежа Facebook, която е споделена стотици пъти. Рифат Рифат от Добрич изяснява по какъв начин племенникът му е бил блъснат от кола и откаран в болница, само че никой не желал да потърси отговорност от водача.

Ето какво написа мъжът:

„ Днес получих доста неприятна вест! Моят племенник е бил блъснат от една джипка! И фрапиращото е, че нито служители на реда, нито лекари са на страната на детето заради обстоятелството, че водачът е българин и е чиновник на един от огромните арендатори в град Добрич.



Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди водача, само че няма да стане вашата.

Вие сте най-долнопробната паплач за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много тъпо за проваляне на българското общество!

Като споделих общество имах поради хората, които по някакъв метод пречат да се получи отмъщение. Даже в правосъдна медицина не са им издали здравно.

Моля ви, другари, споделяйте, с цел да видят повече хора по какъв начин се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите?



На работа описах на моите сътрудници до къде може да се стигне, в случай че имаш пари, че корупцията рушветът са на доста високо равнище.

Детето има разтърсване на мозъка и зъбите му са счупени “.



Междувременно ОДМВР-Добрич пусна публично известие, което гласи:

„ 6-годишно момче е било блъснато в село Драганово.

Инцидентът е станал към 8 часа през вчерашния ден. Лек автомобил „ Грейт Ховър”, с добричка регистрация, ръководен от 18-годишен водач е блъснал детето, което ненадейно е излязло да пресича пътното платно.

Шофьорът на автомобила е откарал потърпевшото дете до Центъра за незабавна здравна помощ в Добрич. Вследствие на случая, момчето е било настанено в МБАЛ - Добрич за наблюдаване с комоцио и контузна рана, без заплаха за живота “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР