Шофьорите са установени, след като полицията се е самосезиралаВидеоклип на

...
Шофьорите са установени, след като полицията се е самосезиралаВидеоклип на
Коментари Харесай

Вандали с джипове се качиха по стъпалата на Паметника на Съединението в Пловдив

Шофьорите са открити, откакто полицията се е самосезирала

Видеоклип на водачи на черни джипове, които минават с тях по стъпалата на паметника на Съединението в Пловдив, провокира яд и отвращение в обществените мрежи. Полицията в Пловдив се самосезира по случая, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.

На фрагментите, снимани от пловдивчанин и оповестени във Facebook, се вижда по какъв начин в дребните часове на нощта на петък против събота черен джип изкачва стълбите на монумента, до който към този момент има различен паркиран автомобил.


От пловдивската полиция прецизираха, че за нарушаването няма публично подаден сигнал, само че чиновници от Второ РПУ са се самосезирали. Водачите на двата автомобила към този момент са открити.

Мъжете са на 23 и 25 години. Те са обяснили, че желали да снимат фрагменти за музикално осъществяване. Предстои на следващия ден материалите от инспекцията да бъдат импортирани в прокуратурата за отношение.

На паметника годишно на 6 септември се организира формалната гала за отбелязване на годишнината от Съединението на България с Източна Румелия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР