Шофьорите получиха предупреждение, тъй като определени места за паркиране в

...
Шофьорите получиха предупреждение, тъй като определени места за паркиране в
Коментари Харесай

Предупреждение за водача, паркирането на определени места може да повиши цената на автомобилната застраховка с £100

Шофьорите получиха предизвестие, защото избрани места за паркиране в домовете им може да покачат разноските им за автомобилна застраховка с над £100.

Проучване, извършено от уеб страницата за съпоставяне на цените GoCompare, разкри, че автомобилните застрахователни полици са приблизително с £54 по-скъпи за тези, които паркират в гараж. Проучването прегледа разноските за полици, закупени посредством неговия уебсайт сред май и юли тази година. След това той разделя цифрите на тези, които държат колата си в гараж за една нощ, и тези, които я оставят някъде другаде към дома.

Изненадващо, междинната цена за тези, които паркират колите си в заключен гараж, е £710, в съпоставяне със единствено £656 за други домашни паркове.

GoCompare откри, че разликата е още по-голяма явно за разпоредбите за пожар и кражба. Средната лавица против пожар и кражба на трети страни коства £1053 за тези, които паркират колата си в заключен гараж, до момента в който тези, които паркират другаде към дома, заплащат приблизително единствено £8...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР