Шофьорите да карат с повишено внимание на пътя Черноочене-Асеновград и

...
Шофьорите да карат с повишено внимание на пътя Черноочене-Асеновград и
Коментари Харесай

Екипи разчистват паднали дървета на пътя Черноочене-Асеновград и Ардино-Кърджали

Шофьорите да карат с нараснало внимание на пътя Черноочене-Асеновград и Ардино-Кърджали.

От тежкия сняг са паднали и потрошени голям брой дървета край пътя. Четири екипи на Областно пътно управление-Кърджали и на пътноподдържащата компания работят за разчистването им, съобщха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Преминаването на моторните транспортни средства се реализира без ограничавания. Двете пътни артерии са проходими при з имни условия в двете направления.

До края на деня ще бъдат отстранени падналите клони и дървета сред Паничково и Жълт камък на второкласния II-58 Черноочене-Асеновград, както и по цялата дължина на път III-865 Ардино-Кърджали.

АПИ моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с пътните условия.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ -, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР