Шофьорите да използват обходни маршрути, за да избегнат задръстванията заради

...
Шофьорите да използват обходни маршрути, за да избегнат задръстванията заради
Коментари Харесай

Откъде да минават шофьорите в Пловдив, за да избегнат тапите

Шофьорите да употребяват обходни направления, с цел да избегнат тапите поради ремонтите в региона от Централна гара до Коматевския възел. Това прикани шефът на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ Пламен Вълков. Причината за тапите са строително-ремонтните действия, които се правят по отношение на подмяната на подземната ВиК.

" На този стадий остава тази краткотрайна организация, която беше въведена през днешния ден в региона на Стоматологичния факултет, където в час пик служители на реда контролираха придвижването. Тя ще е в действие до 30 октомври. Съветваме водачите да употребяват обходни направления. Тези, които пътуват от Първенец и околните на Коматево обитаеми места да употребяват Околовръстното шосе и да влизат през Асеновградско шосе. Виждаме, че не е задоволително претрупан и маршрутът през надлез „ Родопи “, тъй че може да се употребява от жителите на регион „ Южен “, съобщи Пламен Вълков. В най-натоварените за трафика часове в диапазона от 7:30 до 9:30 часа сутринта и от 16:30 до 18:30 часа чиновници на бранш " Пътна полиция " към ОДМВР ще контролират придвижването на коли във всички направления на кръстовището на бул. " Христо Ботев " и ул. " Любен Каравелов ".

Допълнително чиновници на Оперативна програма " Общинска защита " ще спомагат на хората за по-сигурно и безвредно прекосяване на пешеходния светофар до бензиностанцията преди отбивката за Младежкия рид. С ограничение на придвижването се работи по ВиК инфраструктурата и в сектора на Коматевския възел до Старческия дом. Там ремонтите се чака да приключат до 15 октомври. До 30 ноември пък е срокът за привършване на дейностите по бул. „ Копривщица “, по който също се подменят генерални тръбопроводи на ВиК.

Припомняме, че откакто завърши подмяната на водопроводите в секторите на бул. „ Христо Ботев” ще бъде затворено и цялото придвижване в северното платно, с цел да се ремонтира пътното легло и да се асфалтира. Предвижда се тогава придвижването да бъде пренасочено напълно в южното платно, където ще е в двете посоки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР