Шофьорът на Тесла, който се разби със скорост от 100

...
Шофьорът на Тесла, който се разби със скорост от 100
Коментари Харесай

Автомобилът Tesla, който се вряза в камион на пожарната, е бил на автопилот

Шофьорът на " Тесла ", който се разруши със скорост от 100 км / ч в пожарен камион, съобщи, че колата е направила тази маневра на автопилот, оповестява The Washington Post.

Според думите на 28-годишната жена, която е била зад кормилото на Тесла, преди конфликта тя превключила електрическата кола на автопилот. Пострадалата декларирала, че трябвало да ревизира нещо на смарт телефона и не можела да ръководи колата. След това автомобилът почнал да форсира скоростта си и се блъснал в пожарната кола.

От компанията производител на Tesla отхвърлиха да разясняват думите на участничката в случая, само че Илон Мъск реагира в Туитър. Той изрази учудване, че конфликтът на " Тесла " и пожарния камион е станал гореща тематика за публицистите, макар че никой не е умрял. Освен това, шефът на Тесла означи, че предходната година вследствие на пътнотранспортни катастрофи са убити повече от 40 000 американци, само че за автомобилните злополуки не е имало толкоз доста информация, що се касае за случая с електрическата кола.

Напомняме, че случаят с колата Tesla се случи през вчерашния ден в щата Юта. Електрическият автомобил, движещ се със скорост от 97 км / ч, удари пожарен камион. В резултат на конфликта водачът счупи ключицата си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР