Шофьорът на обърнатия край Ямбол автобус е предотвратил по-голяма трагедия.

...
Шофьорът на обърнатия край Ямбол автобус е предотвратил по-голяма трагедия.
Коментари Харесай

Обрат? Колега на шофьорът на обърнатия автобус на "Тракия" твърди, че Валентин Иванов е предотвратил по-голяма трагедия, близките му още го издирват

Шофьорът на обърнатия край Ямбол рейс е предотвратил по-голяма покруса. Това твърди пред камерата на bTV негов някогашен сътрудник без да прецизира какво тъкмо е можело да се случи. Приятелите му от несебърска транспортна компания, в която Валентин Иванов е работел през лятото са сигурни, че той е предотвратил по-голямо произшествие. " Много добър водач е. Няма закъснения, нито недоволства от него. Звънял ми е незабавно, откакто забележи нещо неправилно “, съобщи механикът в несебърската транспортна компания Фикрет Шабан.

Бившите сътрудници на Иванов го разказват като експерт, прецизен и деликатен водач.

След края на сезона той бил освободен. Търсел непрекъснат ангажимент и по тази причина почнал в „ Юнион-Ивкони “.

„ Искахме да го оставим целогодишно, само че нямаме численост. Ако можем с нещо да му помогнем, ще го създадем. Той е от хората, които заслужават. Много положително момче е “, сподели някогашният му началник.

Заспиване поради изтощеност е най-вероятната причина за случая. Няма по какъв начин във компанията да не са знаели, че е карал изключително, тъй като курсът е бил постоянен, разясняват някогашните сътрудници на Валентин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР