Шофьорът на кола на НСО, срещу когото бе подаден сигнал

...
Шофьорът на кола на НСО, срещу когото бе подаден сигнал
Коментари Харесай

Разследват пътен инцидент с кола на НСО

Шофьорът на кола на НСО, против който бе подаден сигнал поради сдърпване с различен лидер, е назначен да вози шефа на парламентарната антикорупционна комисия Борис Ячев. Това научи в. " 24 часа ".
Спречкването сред двамата водачи станало в сряда към 16:40 часа в региона на столичния пазар " Иван Вазов ", оповестиха от НСО през вчерашния ден. Между тях е зародил устен спор след засичане. Нито един от двамата обаче не е слизал от колата си.
Няколко часа по-късно единият от водачите подал сигнал, който е препратен към IV РУП. Дежурните там открили, че другата кола е благосъстоятелност на Националната работа за защита.
Автомобилът обаче не се ръководи от чиновник на НСО, тъй като е възложен с контракт за краткотрайно прилагане на Народното събрание, обясниха от службата. Возел е Ячев. Шофьорът обаче не е на контракт към него, а към Народното събрание.
По време на случката той не е возел Ячев, а е бил освободен от него да си върви. Спречкването станало точно на път за гаража, където стои колата, когато не се употребява. Самият Ячев пък не употребил постоянно автомобила. Не е имал произшествия с този водач.
В четвъртък лидерът е дал пояснения на шефа на парламентарния гараж, както и пред Ячев, който, въпреки да не му е директен началник, се поинтересувал какво тъкмо се е случило.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР