Шофьор сам нарисува и монтира самоделни регистрационни табели на колата

...
Шофьор сам нарисува и монтира самоделни регистрационни табели на колата
Коментари Харесай

Защо шофьор нарисува сам номерата на колата си...

Шофьор самичък нарисува и инсталира самоделни регистрационни табели на колата си, с цел да се прибере до София. Мъжът прибягнал към този неуместен ход, откакто на влизане в България истинските номера на автомобила му били свалени.

Причината била, че пострадалият посочил американска шофьорска брошура на границата. Според чиновниците на КАТ тя не била годна у нас, а пострадалият твърди, че с нея може да кара 3 месеца.

" На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " ми желаеха книжката, разгледаха я. Помолиха ме да отбия в профил. Дойде шефът на " Гранична полиция " и ми сподели, че с това удостоверение за ръководство на МПС мога да карам единствено пред Белия дом. Свалиха ми номерата и ми споделиха да очаквам репатрак. Нямах избор и създадох самичък табелите. На Автомагистрала " Тракия " ме стопираха още веднъж, тъй като съм с ръчно направени номера ", описа пред Нова Рамадан Махмуд.
 Кадър: Нова тв
Потърпевшият се надява органите на реда, които и при двете му прекъсвания били доста общителни, да му спомагат за изчистване на проблема и да му върнат табелите, тъй като той изкарвал парите си с колата. И поучава всички хора да не вършат като него, тъй като това е нелегално.

" Не познавам доста хора, тъй като работя в Англия, с цел да потърся помощ от тях. Това е повода да направя самичък табелите. Трябваше да стигна до София, тъй като вуйна ми не е добре ", споделя още мъжът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР