Шофьор събра очите на катаджиите. 33-годишен мъж бе хванат с

...
Шофьор събра очите на катаджиите. 33-годишен мъж бе хванат с
Коментари Харесай

Шофьор събра очите на катаджиите. Рекордни промили

Шофьор събра очите на катаджиите. 33-годишен мъж бе заловен с 5,11 промила алкохол на Околовръстното шосе в София, съобщи Нова тв. Тестовете са отчели и приложимост на канабис. Надрусаният и пият лидер е бил арестуван без да окаже опозиция при ареста.

„ Преди да създадем тестванията лидерът беше мощно обезпокоен, трепереше, държеше се несъответстващо ”, съобщи контрольор Виден Димитров. „ В моята процедура това е най-високата измерена стойност на издишан алкохол ”, сподели още той.

Миналата седмица полицията стартира акция против пияни и дрогирани водачи. Досега са тествани 9137 моторни транспортни средства, осъществен е надзор на 12 299 водачи и пасажери. До момента са формирани 2467 фиша и 723 акта за открити административни нарушавания.

Само през вчерашния ден са хванати 26 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 17 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, а деветима – с над 1,2 на 1000. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 14 водачи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР