Шофьор с отнета книжка е избягал от полицията и е

...
Шофьор с отнета книжка е избягал от полицията и е
Коментари Харесай

Шофьор с отнета книжка опита да избяга от полицията в Добрич и се удари в две дървета

Шофьор с отнета брошура е избягал от полицията и е блъснал колата си в две дървета – оповестяват от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 25 ноември, към 23,15 ч.в град Каварна автопатрул подава светлинен и звуков сигнал за осъществяване на инспекция на лек автомобил „ Пежо “. Водача на колата не стопира, усилва скоростта и продължава придвижване в посока град Балчик. В региона на местността „ Старите лозя “, губи надзор над транспортното средство, напуща пътното платно, прекатурва се, като се удря в две крайпътни дървета и в резултат на удара лидера изхвърча на открито.

На място е установена самоличността му - 34-годишен мъж от село Оброчище. Той е настанен в болничното заведение в Добрич без заплаха за живота с фрактура и порезна рана на крайници. При осъществената информация в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е открито, че лидерът е недееспособен, с отнета брошура след приложимост на наркотични субстанции. „ Пежото ”-то е с прекъсната регистрация и с сложени регистрационни табели, издадени за различен автомобил. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР