Шофьор с Голф върти гуми на жълтите паветаНадрусан протестира с

...
Шофьор с Голф върти гуми на жълтите паветаНадрусан протестира с
Коментари Харесай

Хаос на пътя, дрифт пред парламента

Шофьор с „ Голф ” върти гуми на жълтите павета

Надрусан стачкува с колата в град Левски

 05-1-1  05-1  05-1-2
Хаос и провокации белязаха днешния ден по пътищата на страната. Протестиращи против ниския витален стандарт затвориха входа и изхода на Бургас по обед, което образува километрични опашки по автомагистрала „ Тракия ”. Шепа хора съумяха да затворят даже границата с Гърция при ГКПП-Кулата за два часа. Впоследствие жандармерията съумя да освободи гранично-пропускателния пункт и до ескалиране на напрежението не се стигна.

Над 2000 служители на реда бяха ангажирани да се грижат за публичния ред в страната в неделя, половината от тях в София, където митингът беше рядък, а в късния следобяд най-интересното бе, че полицията задържа водач на „ Голф ” за дрифт пред Народното събрание. Вътрешното ведомство популяризира и фрагменти с неподчинението на бабаита и задържането му.
В Гоце Делчев стачкуваха под 100 души, само че и там съумяха да блокират ГКПП-Илинден-Ексохи за половин час.
Обобщено, настояванията на протестиращите, част от които изглеждаха политически готови, се обобщават с гледище за европейски приходи и протест на цялата система.

Освен дрифтаджията, в страната бяха засечени редица нарушавания, свързани с нелегално блокиране на пътни сектори. В региона на град Левски бяха формирани четири акта, арестуван е и протестиращ, който е управлявал автомобила след приложимост на опиати. Министерство на вътрешните работи подсети, че законите важат за всички и приканва протестиращите наложително да съблюдават дадените от полицейските чиновници разпоредби.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР