Шофьор наби пешеходец в Сливен заради предимство и размяна на

...
Шофьор наби пешеходец в Сливен заради предимство и размяна на
Коментари Харесай

Задържаха шофьор, набил пешеходец и едва не сгазил дете

Шофьор наби пешеходец в Сливен поради преимущество и замяна на обидни реплики. 42-годишният водач е арестуван и му е отнето свидетелството за ръководство. Инцидентът е станал малко след 9 ч. в понеделник на новопостроеното кръгово кръстовище " Розова градина ".

Скандалът сред двамата поражда, откакто водачът не дал път на стъпилия на пешеходната пътека 18-годишен юноша. Между двамата поражда спор и замяна на обиди. Минути по-късно водачът пресреща пешеходеца до жилищен блок в региона на кръстовището и го атакува. В резултат на побоя момчето е със строшен нос.

Последва полицейско търсене и задържане на нападателния мъж. Полицията открива, че арестуваният има неплатени санкции и му лишава шофьорската брошура. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Свидетелка описа детайлности за случая пред " Сливен прес ":

" След обзор с 2-годишното ми дете при доктор, пресичах улицата пред ДКЦ " Миркович ". Изведнъж се чу звук от мотор, свистене на гуми и току до нас профуча черен " Мерцедес ". Колата едвам не ни сгази. Развиках се: " Какво правиш?! ". Автомобилът спря ненадейно и от него излезе ром, който гледаше свиреп. Помислих, че потегля към мен, само че той отиде до едно момче и стартира да го постанова. Намеси се и пътуващата с него жена. Побоят беше нечовечен. Наоколо имаше доста хора, само че никой не направи нещо, с цел да го спре. След това биячът и дамата с него се качиха в колата и отпътуваха с мръсна газ. Обадих се на телефон 112. По-късно, към този момент в полицията, стана ясно, че той изобщо не е схванал, че за малко не сгази детето ми. Потресена съм от случката. Не мога да допускам, че такова нещо може да се случи измежду бял ден в Сливен. Надявам се побойникът да получи уместно наказване. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР