Шофьор на товарен автомобил блъснал две полицейски коли и ранил

...
Шофьор на товарен автомобил блъснал две полицейски коли и ранил
Коментари Харесай

Тираджия помете две патрулки

Шофьор на товарен автомобил блъснал две полицейски коли и ранил четирима служители на реда, оповестяват от прокуратурата. Той е арестуван за период до 72 часа, съобщи Дарик.

На 3 декември към 00:30 ч. 32-годишният мъж пътувал по автомагистрала " Тракия " в региона на " Троянови врата, когато полицейски патрул подава сигнал, че не е спрял на подаден сигнал със „ стоп ” палка на полицейски патрул.

Малко по-късно стопират товарния автомобил за инспекция край Пловдив.

Полицаите откриват съществуване на алкохол в кръвта на лидера. След като той видял показанията на дрегера, водачът изблъскал единия от полицейските чиновници, качил се назад в тира и тръгнал в посока Стара Загора.

В непосредственост до разклона за старозагорското село Хрищени, товарният автомобила блъснал в задната част движещия се пред него патрулен автомобил. След това той решил да направи противоположен завой, при което блъснал в странична дясна част втори полицейски патрулен автомобил.

След като служителите на реда съумяват да спрат автомобила открили, че съществуването на алкохол в кръвта е 1,5 промила.

32-годишният водач е обвинен за нанесените телесни повреди на четиримата чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора, за това, че е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и за това, че е карал пийнал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР