Шофьор на тир от 10 дни спи в кабината си,

...
Шофьор на тир от 10 дни спи в кабината си,
Коментари Харесай

Шофьор на тир от 10 дни спи в кабината си, за да предпази семейството си от коронавируса

Шофьор на тир от 10 дни спи в кабината си, с цел да защищити фамилията си от вероятно заразяване с новия ковид.

Историята е от България и беше посочена от Националния действен щаб като образец за отговорно държание.

В също време в щаба са постъпили сигнали и за нарушение на домашната карантина от завърнали се от рискови страни.
Няма позитивна проба за ковид у нас В петък са изследвани 99 евентуални пациенти
Към момента на изолираност у дома подлежат хората, прибрали се от Китай, Италия, Южна Корея и Иран, за които РЗИ реши, че мярката е нужна.

У нас инфектирани и към този миг няма, а случаите в другите страни порастват. Броят им надвиши 100 000. Изследванията от днешните проби се чакат в по-късните часове.

Коронавирусът и България Няма позитивна проба за ковид у нас Всички 99 проби, изследвани за ковид, са негативни Изследваните проби за ковид у нас са негативни „ Чети етикета “: Как се вършат тестванията за ковид у нас? Хотел отхвърля резервация на италиански жители у нас Без ковид у нас: Отменят надпреварите от непрофесионалната футболна лига Мерки против ковид: Готови ли са лечебните заведения в Сливен и Благоевград да одобряват пациенти? Ангел Кунчев: Ако се появи ковид у нас, ще имаме проблем с дефицита на лекари Мутафчийски: Инфекциозните отделения на лечебните заведения са цялостни Няма позитивна проба за ковид у нас Объркване в РЗИ-Русе сложи за малко 20 туристи от Сингапур под карантина Д-р Атанас Мангъров: Колкото предотвратихме грипа, толкоз ще успеем и с ковид Изследват българско семейство след контакт със инфектиран с COVID-19 Националният действен щаб уголемява кръга на лицата, тествани за ковид Започва скрининг за COVID-19 у нас и измежду болните от вирусни инфекции И към 3 март няма регистриран случай на ковид в България Турция подарява на България персонални защитни средства и проби за COVID-19 Отново няма позитивни проби за ковид у нас Иван Нейков: Законодателно не сме готови за рецесии като тази с COVID-19 Отново не е регистриран случай на ковид в България
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР