Шофьор на тежкотоварен камион за международни превози се страхува за

...
Шофьор на тежкотоварен камион за международни превози се страхува за
Коментари Харесай

Международен шофьор изживя поредния си кошмар в Благоевград, всеки ден живее в страх

Шофьор на тежкотоварен камион за интернационалните транспорти се опасява за живота си, откакто тази заран персоналният му автомобил беше разпален до дома му в Благоевград. Това не е първият опит за заплашване на 56-годишния Емил Илчев.

" На 1 май някой ми беше изпочупил с бухалка стъклото и ми беше срязал гумите на колата. Това беше сигнал, че иска ми се случи нещо по-голямо ", съобщи той пред БНР, съобщи Блиц.

Той показа, че от няколко месеца има съществени проблеми с някогашния си шеф, за решаването на които е алармирал Инспекцията по труда. При направената инспекция инспекторите установили нарушавания на трудовото законодателство - неизплатени хонорари, командировки и непризнаване на направени разноски по виновност на работодателя поради техническа нередовност на камиона.

Шофьорът твърди, че притежателят на компанията му е нанесъл и побой. След запалването на персоналния му автомобил, той е подал тъжба в полицията, в която е изложил своите подозрения, като е декларирал, че се опасява за живота си: " Оттогава заживях в боязън. Смятам да напусна България ", сподели той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР