Шофьор на пътна помощ, теглещ автобус на буксир, се натъкна

...
Шофьор на пътна помощ, теглещ автобус на буксир, се натъкна
Коментари Харесай

Цяла колона коли спряха, изтикани от пътя, за да избегнат челен удар с тир ВИДЕО

Шофьор на пътна помощ, теглещ рейс на буксир, се натъкна на шокираща панорама по пътя за Слънчев бряг. Тираджия не можа да изтърпи " бавното " му каране (40 км/ч, а ограничаването е 50 км/ч) и реши да изпревари. Вследствие на което движещите се в отсрещното платно коли бяха безусловно избутани от него и принудени да спрат извън него, с цел да създадат път на нетърпеливия водач.

Цяла колона коли стопираха, с цел да избегнат челния удар с камиона!

" Изпратете сигнала в КАТ и обяснете обстановката. По регистрационния номер бързо ще открият водача. Много пъти съм се възмущавала от безпардонното шофиране на тираджиите у нас, само че единствено у нас! Навън си съблюдават разпоредбите и рестриктивните мерки, а тук са като царе на пътя и не им пука за останалите на пътя. Карат по закона на джунглата: " Големият убива дребния! ", поучава жена.

" Убиваше ги този с тира. "

" Абсолютен палач. Този би трябвало да чисти кенефи, не да кара ", счита консуматор на обществените мрежи.

От поста на Иван Иванов разбираме, че той се е обадил на 112 и е алармирал за рисковата обстановка с камиона В4958ЕН. Сега чакаме реакцията на способените органи, надявайки се, че поради всички, чиито коси са се изправили от дръзкото, непрофесионално и безумно държание на камионджията, той ще си получи заслуженото.



 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР