Шофьор на Форд Мустанг е навлязъл срещу движението в еднопосочна

...
Шофьор на Форд Мустанг е навлязъл срещу движението в еднопосочна
Коментари Харесай

Шофьор с тузарска кола кара срещу знаците в Пловдив, чака другите да му правят път

Шофьор на Форд Мустанг е навлязъл против придвижването в еднопосочна улица в Пловдив и макар, че е в нарушаване е очаквал от другите водачи да му вършат път. За това алармира четец на TrafficNews , който твърди, че няколко минути е чакал, с цел да може да премине.
Прочетете още
Действието се развива тъкмо до бариерата на автогара " Юг " на 14 ноември тази година. От изпратените до медията ни фрагменти се вижда също, че зад въпросния автомобил има още един, който също се движи в насрещното, което ясно демонстрира, че знаците на въпросното място всеобщо не се съблюдават.

„ Искам да изкажа извънредно отвращение от наглото поведение на водач с рег.номер на автомобила PB6724TH, който на 14.11.2023 към 17:26 часа шофираше в еднопосочната улица „ Цанко Дюстабанов ” в правата сред фитнес центърът и бул. „ Христо Ботев ”. Шофьорът навлиза от бул. „ Христо Ботев ” против мен, въпреки забранителния знак за еднопосочна улица, и в границите на няколко минути стоеше и очакваше аз да се махна от пътя му. Много безочливо и гнусно държание на ниско качество водач. Моля органите на реда да си свършат работата и да глобяват посочения лидер. Действието се развива тъкмо до бариерата на автогара " Юг ”, описа Васил Гатев пред медията ни. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР