Шофьор на два пъти избегна полицейска проверка в Карлово. Куриозната

...
Шофьор на два пъти избегна полицейска проверка в Карлово. Куриозната
Коментари Харесай

Шофьор два пъти подмина полицаи, помисли ги за работници от ...

Шофьор на два пъти избегна полицейска инспекция в Карлово. Куриозната обстановка се разиграла на кръстовището на бул. " Освобождение " с ул. " Меден дол ". Униформените били разпределени там, с цел да упражняват надзор върху държанието на седналите зад кормилото. По предписание на управлението били застанали от двете страни на намиращата се на кръстовището пешеходна пътека, поради зачестилите нарушавания в този сектор.

През това време по булеварда минало БМВ. Единият еднообразен му подал сигнал за прекъсване с ръка. Вместо да понижи и да спре, водачът погледнал служителя на реда и траял напред. Полицаите не тръгнали след него с патрулката, защото имали предписание да останат при пешеходната пътека за тъкмо избран период от време. След малко време същият автомобил, минал още веднъж около униформените, движейки се в противоположна посока. Другият служител на реда подал сигнал за прекъсване с ръка, само че седналият зад кормилото на БМВ-то още веднъж ги подминал.

По номера на автомобила бил открит притежателя му, който показал кой карал в този миг. Така непукистът бил свикан в районното, където му връчили акт. Шофьорът го подписал и добавил саморъчно пояснение, че се е разсеял, защото приказвал с приятелката си. Обжалвал глобата, която се състои в санкция в размер на 50 лева и лишаване на книжката за месец. 

Пред съда осъденият водач показал, че не е схванал, че полицейските чиновници желаят да му извършат инспекция и че му е подаден сигнал за прекъсване. Обяснил, че даже ги помислил за служащи от чистотата, 

В последна сметка магистратите не оправдали дейностите му и удостоверили глобата. Решението може да се апелира пред Административния съд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР