Шофьор беше изпратен на курс за подобряване, въпреки че не

...
Шофьор беше изпратен на курс за подобряване, въпреки че не
Коментари Харесай

Шофьор, който вдигна знак и направи груб жест към камерата, изпратена по курса - въпреки че не караше с превишена скорост

Шофьор беше изпратен на курс за възстановяване, макар че не караше с превишена скорост - откакто се подиграха на камера със знак и недодялан жест с ръка.

Шофьорът подвигна табела с надпис „ без фотоси, апелирам “ и направи V-образен знак с другата си ръка. Мотористът карал Nissan Qashqai и с едната ръка съумял да хване кормилото и знака, а с другата направил V-знака. Но полицията сподели, че са направили нарушаване, откакто са блокирали личната си панорама към пътя.

Оттогава те са били изпратени на курса „ Какво ни кара “, който има за цел да образова водачите на държание и безвредно шофиране. Полицейският екип на West Mercia Roads показа фотоси на каскадата на водача, откакто ги е уловил на камера на A458 в Морвил, покрай Бриджнорт, Шропшър през януари, оповестява Wales Online.

Пълният знак, който водачът показваше, гласеше: „ Без фотоси, апелирам. Първо би трябвало да говорите с моя сътрудник. Благодаря ви. “ В X, прочут преди като Twitter, изказване от полицията на Западна Мерсия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР