Широко прокламираните палаткови лагери като свободна форма на протест се

...
Широко прокламираните палаткови лагери като свободна форма на протест се
Коментари Харесай

СДВР обясни защо са махнати палатковите лагери в София - били база за складиране на боеприпаси

Широко прокламираните палаткови лагери като свободна форма на митинг се оказаха положително място за прикритие на бомбички, на самоделни взривни устройства. Колегите откриха и коктейл " Молотов ", до хотел „ Балкан ” беше открита туба с бензин. Това съобщи старши комисар Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.
Той добави, че с видеонаблюдение Министерство на вътрешните работи открило тези неща, които сподели за лагерите, и. " Надявам се ситуацията по този начин да си остане ", сподели още служителят на реда.
 Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция
Всичко можеше да се предотврати, в случай че се беше подходило през цялото време малко по-твърдо и бих споделил „ здравословно ”. Трябваш...
Хаджиев посочи и, че полицията употребила " пепър спрей ". Не сме употребили нервно-паралитичен газ, сподели той.
По думите на Хаджиев, 80 служители на реда са потърпевши при вчерашните митинги в София. Има служител на реда с фрактура на ръката, доста обгазени. 126 са задържаните – част от тях са членове на разнообразни футболни агитки съгласно ръководителя на Столична дирекция на вътрешните работи, 60 от тях имат регистрация. Образувани са над 15 бързи полицейски производства.
По информация на " Спешна помощ ", през вчерашния ден са прегледани над 60 души, над 30 от тях служители на реда. Има два по-тежки случая - черепно-мозъчни контузии, съобщи представителят на " Спешна помощ " в София Катя Сунгарска. Пред Нова телевизия тя съобщи, че имало свидетелски показания, че са мятани бомбички, поставени в стъклени бутилки.
Сунгарска категорично беше запитана за употребяваните химични субстанции на митинга, само че тя не даде коментар, тъй като за всеки случай се вършат проучвания и би трябвало по резултатите от тях да се приказва.
 Арестуван е прочут бургаски предприемач, дали тъй като е обвързван с Божков и ескалацията на митингите? Арестуван е прочут бургаски предприемач, дали тъй като е обвързван с Божков и ескалацията на митингите?
Известният бургаски предприемач Николай Филипов, който избира да не се обявява обществено, е бил задържан при акция на Специализиранат...
След като 57 дни има подклаждане на напрежение, неиминуемо беше да се стигне до конфликт, посочи още Хаджиев.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР