Шиниъд О`Конър хвърли тежки обвинения върху мениджъра си Брус Гарфилд

...
Шиниъд О`Конър хвърли тежки обвинения върху мениджъра си Брус Гарфилд
Коментари Харесай

Шиниъд О'Конър с ново СКАНДАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ от болницата: Обвинява мениджъра си в кражба на личността!

Шиниъд О`Конър хвърли тежки обвинявания върху мениджъра си Брус Гарфилд с нова обява във Facebook. В последното си послание към аудиторията Шиниъд разкрива, че е в болница след поръчката си за самоубийство на 3-ти август 2017 година. Предното известие на ирландската певица беше прочувствено, сълзливо, обществено разобличаване за битката с депресията.

В новия си пост във Facebook тя нападна Гарфилд: " Коя болна част от главата ти не съумя да чуе, че преследването и изпращането ми в пандиза за имитация ще улесни моето самоубийство четири пъти повече, както и неуспеха ми и спасяването на живота ми?! "



Тя споделя на юристът на Гарфилд, че ще се свърже с него и полицията поради " държанието му, кражбата на личността й, с което целял да се стигне до самоубийство четири пъти, както и неуспеха му да заяви на фамилията й, че е предрусала.


" Здравейте всички, аз пиша от името на Шиниъд, по нейно предпочитание, с цел да кажа на всички, които я обичат, че тя е добре и няма да се самоубива. Тя е заобиколена от обич и получава най-хубавата грижа сега. Самата Шиниъд ме помоли да ви осведомя. Няма да давам отговор на въпроси, апелирам да разберете. Надявам се това да удовлетворява всички, които са загрижени ", написаха по-късно от профила на певицата.

Не след дълго Гарфилд отговори на нападките й: " Благодаря, другари, почитатели и медия, че бяхте толкоз загрижени, само че няма да отговоря на нито едно от обвиняванията на Шиниъд О'Конър ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР