Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете,

...
Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете,
Коментари Харесай

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) неотдавна претърпя скок в интензивността на китовете, което демонстрира обилни придвижвания след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

Този скок в интензивността на китовете, който набъбна с 268%, допуска дейни покупки или продажби от огромни притежатели на токени SHIB , като транзакции над $100,000 доближават $98.12 милиона в границите на последните 24 часа.

Данните от IntoTheBlock разкриват внезапно нарастване на огромните транзакции от 1.07 трилиона SHIB на 28 април до 4.17 трилиона SHIB на 29 април. Въпреки този скок в интензивността на китовете, SHIB претърпя спад от 12.05% през последната седмица, което допуска комплицирано взаимоотношение на разнообразни фактори върху динамичността на пазара.

В други разработки, играта с колекционерски карти Shiba Eternity (CCG) е претърпяла обилни актуализации във версия 1.2.7, целящи да подобрят взаимоотношението на играчите.

Освен това ShibaSwap, децентрализираната борса на плана (DEX), се уголемява , с цел да интегрира Shibarium, подобрявайки сигурността и оперативната съгласуемост за потребителите.

Освен това комерсиалната двойка SHIB/JPY е включена в листата на Binance Japan, отваряйки нови пътища за търговия за притежателите на SHIB и разширявайки нейния обсег на японския пазар. Тези развития отразяват динамична еволюция в пазарния пейзаж на Shiba Inu, на фона на повишаване на интензивността на китовете и усъвършенствания на екосистемите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР