Шей Мичъл се кълне, че обича да яде по много,

...
Шей Мичъл се кълне, че обича да яде по много,
Коментари Харесай

Шей Мичъл: Ям много, но тренирам усилено

Шей Мичъл се кълне, че обича да яде по доста, само че въпреки всичко съумява да резервира съвършената си форма, като се поти интензивно във фитнес залата.

“Хората, които ме познават, не могат да повярват какъв брой доста хапвам. Не съм от този вид хора, който споделя, че яде пица, а в действителност не го прави. Аз в действителност хапвам пица! И не се стресирам поради това. Също по този начин постоянно имам милион закуски вкъщи. Най-големият почитател на пуканките съм и ги хапвам през целия ден. Или бих яла чипс и гуакамоле, или пък зеленчуци и хумус. Но дружно с всичко това, по някое време ще хапна и сандвич. Защото открих, че колкото повече тренираш, толкоз повече ще ядеш храната, която искаш “, споделя звездата от “Малките сладки лъжкини ” в новия брой на сп. SHAPE . А тя в действителност обича да тренира и го прави постоянно. Мичъл даже се кълне, че се усеща най-добре и най-красива не на аления килим, а след подготовка, когато е потна и без капка грим.

 Шей Мичъл: Ям доста, само че упражнявам интензивно

Тренирайте старателно
“Обикновено упражнявам три пъти седмично. Боксът е превъзходен, тъй като ме държи във форма, както нищо друго. Обикновено мозъкът ми препуска с милион мисли и хрумвания, само че когато съм в боксовия кръг с моя треньор, в действителност не мога да мисля за нищо друго, другояче ще бъда ударена в лицето. Обичам и спинига – той е толкоз добър за проливането на повече пот. Правя и Barry’s Bootcamp , тъй като ме принуждава да тичам. Изключително конкурентноспособна съм: в случай че индивидът до мен тича със скорост 10, аз ще увелича на 12. Обичам груповите тренировки, тъй като те ме карат да ставам все по-добра и по-добра ”.

 Шей Мичъл: Ям доста, само че упражнявам интензивно

Остани положителен
Шей, която играе в новия сериал на телевизия Lifetime You , разкрива, че е разкрила своя метод да се оправи с несигурността в себе си. “Като цяло съм уверена и оптимистично настроена. Но всеки от нас изпитва неустановеност. Аз обаче не се концентрирам над това, а се концентрирам върху мощните си страни. В края на краищата, кое е най-лошото нещо, което може да се случи, в случай че пробвате нещо ново, а то не се получи? Няма по какъв начин другояче да знаете кое е положително и кое – не. Същото важи и за пътуванията. Разгледайте света. Не се опасявайте от него. Излезте и се забавлявайте – това е моето мото ”.

 Шей Мичъл: Ям доста, само че упражнявам интензивно

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР