Шей Мичъл присъства на гала на amfAR облечена в гола

...
Шей Мичъл присъства на гала на amfAR облечена в гола
Коментари Харесай

В „гола“ рокля: Шей Мичъл прикова погледите в Кан

Шей Мичъл участва на церемония на amfAR облечена в гола рокля на Cult Gaia, украсена с поредност от комплицирано изтъкани кристални въжета.

Под въжетата тя носеше боди в звук с кожата ѝ, с цел да сътвори гола заблуда, оставяйки останалата част от тялото си изцяло гола.

Роклята без ръкави се отличаваше с надълбоко деколте, отворен тил и внимателен шлейф, който се влачеше зад нея, до момента в който вървеше.

Мичъл приключи дръзката визия с диамантени обеци, които да подхождат на блясъка на роклята ѝ, дружно с блестящи сребърни сенки за очи.

„ Може да сме в Кан, само че аз донесох малко Ню Йорк “, сподели тя в своята история в Instagram. Дългата рокля се спускаше до пода, макар че токчетата ѝ с железна платформа надничаха през транспарантния материал.

Роклята на Шей е проектирана от Cult Gaia, която по случайност е една от най-горещите марки сега и е носена от огромни звезди - от Кейти Пери и Ариана Гранде до Емили Ратайковски.

Годишната церемония гала на amfAR е едно от най-горещите събития в календара на филмовия фестивал в Кан и събира вкупом огромна част от звездите, с цел да съберат средства за значимата битка против ХИВ/СПИН.

На тазгодишното звездно събитие Шей се причисли към Хайди Клум, Ашли Греъм, Амелия Грей, Алесандра Амброзио и Елза Хоск.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР