Шествието на феновете на ЦСКА от базата на БФС в

...
Шествието на феновете на ЦСКА от базата на БФС в
Коментари Харесай

Шествие на ЦСКА срещу Боби М. задръсти София

Шествието на почитателите на ЦСКА от базата на БФС в " Бояна " към стадиона на Славия в квартал " Овча купел " провокира жестоки тапи в София. Мачът сред двата отбора от полуфиналите на шампионата за Купата на България започва в 19 часа.

Проявата на последователите на ЦСКА беше оповестена преди дни и има позволение от столичния кмет Йорданка Фандъкова, която през днешния ден чества 60-ия си рожден ден, само че все пак вся ужас у водачи, които не бяха осведомени със затварянето на няколко пътни артерии в столицата.

Феновете блокираха част от Околовръстното шосе, бул. Бъкстон и бул. " Тодор Каблешков " по пътя си към стадиона в квартал " Овча купел ", сътвориха безпорядък в придвижването и изнервиха прибиращите се от работа.

" Страшно е! ", " Избягвайте придвижването с кола в София ", " Пълно е с полиция, всичко е отцепено ", предупреждаваха се водачи от задръстването в столицата. След като схванаха повода за всичко, столичани насочиха експанзията си към " алените " почитатели.

" Какво сме им отговорни ние, че би трябвало да си горим бензина? ЦСКА ли ще го заплати? " и " Бива ли поради 40-50 фена да затворят цялостен бул. ", гласят някои от мненията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР