Шествие на мотори прикова погледите на пловдивчани по-рано днес. В

...
Шествие на мотори прикова погледите на пловдивчани по-рано днес. В
Коментари Харесай

Мощни мотори и рокерки обраха точките в Пловдив СНИМКИ

Шествие на мотори прикова погледите на пловдивчани по-рано през днешния ден. В града се организира национална мото среща на каращите Хонда. С шума на моторите си, въртене на гуми и миризма на бензин хондаджии от страната привлякоха вниманието по булевардите на Пловдив. Обиколката потегли от колелото на " Кукленско шосе ".



След разходката си из града, мотористите се събраха в двора на " Тех парк " зад Мебелна къща за формалната част на срещата. Програмата включваше разкриване, шоу и игри, свободна стратегия и награждаване на заслужилите.



Интересното беше, че представителки на нежния пол на мотори изобщо не липсваха. Някои от тях даже показаха моторите си пред публиката на състезанията за най-стар и най-нов мотор. Една от дамите показа своята „ Пинки Уинки “, с която е пътувала в 4 страна. Името на мотора идва от наситено розовия му цвят.



„ Розовата косачка “ обаче не можа да надделее над скутерче с надписи напълно на японски, което завоюва благосклонностите на публиката. То сграбчи наградата за най-стар мотор.



Повечето от участниците бяха добре екипирани с обичайните кожени дрехи. Те освен са ефектни, само че пазят при рухвания, каквито някой от тях признаха пред екипа ни, че са имали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР