Шестокласникът Велислав Борисов от Пловдив спечели игрова конзола от играта

...
Шестокласникът Велислав Борисов от Пловдив спечели игрова конзола от играта
Коментари Харесай

Умен пловдивски шестокласник спечели игрова конзола от данъчните

Шестокласникът Велислав Борисов от Пловдив завоюва игрова подпора от играта " Play за награди “, проведена от Националната организация за приходите. Наградата му връчи зам.-директорът на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Пловдив Марина Синджирлиева. Велислав взема решение данъчните проби с интерес, като се включва в акцията " Влез в час с налозите “ още със стартирането на четвъртото и издание.

Форматът на акцията се промени, с цел да бъде още по-близо до навиците и ползите на учениците. Лекциите, които се изнасят от чиновниците на Национална агенция за приходите в класните стаи, включват видеоматериал, който показва данъчната материя посредством разговор с присъединяване на известни лица като Орлин Павлов, Александър Кадиев, Поли Генова и други.

Всеки възпитаник може да посети уеб страницата на акцията www.vlezvchas.bg, където да получи повече информация за плана и да се състезава в интерактивна игра за атрактивните награди.

Следващата премия - гейминг система за виртуална действителност ще се изтегли на 4 януари 2019 година, а спечелилият ще бъде оповестен на страницата на акцията във фейсбук. Последната премия в играта ще бъде връчена в края на първият образователен период.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР