Шестнадесетгодишната сензация Люк Литлър е в третия кръг на Световното

...
Шестнадесетгодишната сензация Люк Литлър е в третия кръг на Световното
Коментари Харесай

Люк Литлър, 16, печели ОТНОВО, тъй като невероятната серия на тийнейджърите от Световното първенство по дартс продължава

Шестнадесетгодишната сензация Люк Литлър е в третия кръг на Световното състезание по дартс след зашеметяваща победа с 3-1 над 20-ия подложен и някогашен първенец на UK Open Андрю Гилдинг.

Тийнейджърът Литлър, по прякор „ Нуке “, беше възвестен със викания „ Той сутринта е на учебно заведение “ от почитателите в Александра Палас, само че той сподели спокойствието на деец, защото видя успеха против съперника „ Голдфингър “ Гилдинг, който на 53 е повече от три пъти по-възрастен от него.

Литлър, който е роден в Рънкорн през януари 2007 година, се състезава в 2- 0 водят с две смели победи от 3-2 сета, в това число нахално заплащане с 46 във втория. След това Гилдинг сподели класата си, като завоюва три прави лега, с цел да приключи третия сет и да окаже напън върху младежа, само че Литлър се задълбочи по време на слаб трети сет, с цел да завоюва успеха, защото Гилдинг беше осъден за пропуснати шансове.

Ще има още какво да следваме в тази изключителна спортна вест - ще ви предоставяме най-нов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР