Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес заяви, че изобщо

...
Шесткратният световен шампион в MotoGP Марк Маркес заяви, че изобщо
Коментари Харесай

Марк Маркес: Няма да се сърдя, ако Куартараро ме удари

Шесткратният международен първенец в MotoGP Марк Маркес съобщи, че въобще няма да се сърди на Фабио Куартараро, в случай че французинът го удари в хода на Гран При на Валенсия по-късно през днешния ден. 
 Баная против Куартараро – купата в MotoGP се взема решение през днешния ден Баная против Куартараро – купата в MotoGP се взема решение през днешния ден
Пилотът на Хонда ще стартира надпреварата на „ Рикардо Тормо “ от втората позиция на стартовата решетка, до момента в който актуалният международен първенец ще потегли четвърти. Той ще гони наложителна победа в последния старт за сезона, с цел да има какъвто и да е късмет да отбрани своята купа. 
 Куартараро ще е горделив от своя сезон 2022, без значение от резултата във Валенсия Куартараро ще е горделив от своя сезон 2022, без значение от резултата във Валенсия
„ Знам, че Фабио на следващия ден ще натиска доста, той би трябвало да натиска. Ако той падне и удари различен водач, в случай че удари мен, аз няма да се дразня, ще го схвана изцяло. Няма да ми се желае, само че ще го направя, тъй като той се бори за купата, а освен за надпреварата.

„ Знам, че той е интелигентен, само че той би трябвало да си свърши работата, по тази причина чакам той да нападна, чакам всеки да нападна, изключително водачите на Дукати, тъй като по този начин те най-лесно ще оказват помощ на Пеко. Но аз също желая да направя положително съревнование, за мен това е единствено едно съревнование, само че на следващия ден целият фокус ще е върху Пеко и Фабио “, сподели Маркес след вчерашната подготовка.
 Баная: Състезанието ще е минимум стресиращата част от уикенда Баная: Състезанието ще е минимум стресиращата част от уикенда
Преди старта на „ Рикардо Тормо “ Франческо Баная има задатък от 23 точки пред Куартараро в разногласието за международната купа. Това значи, че италианецът се нуждае единствено от влизане в топ 14, с цел да стане международен първенец. Куартараро пък ще гони наложителна победа и ще се надява на неуспех от страна на Баная, с цел да може да отбрани своята купа от 2021 година.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР