Шесткратният европейски шампион Ливърпул обмислят да се раздели със суперзвездата

...
Шесткратният европейски шампион Ливърпул обмислят да се раздели със суперзвездата
Коментари Харесай

Гръм от Англия: Ливърпул готов да продаде и Салах това лято

Шесткратният европейски първенец Ливърпул обмислят да се раздели със суперзвездата си Мохамед Сала това лято, гръмна през днешния ден „ Sun “. По този метод той би да последвал Садио Мане на изхода от „ Анфийлд “, който мина в Байерн Мюнхен преди дни.

Собствениците на „ алените “ от ФСГ обмислят шокиращата продажба на египтянина, в случай че получат оферта в региона на към 60 милиона паунда, добавя изданието. Във любимец за подписа му пък се смята Реал Мадрид, който следи деликатната обстановка на Салах.

Мане към този момент мина при „ баварците “ за 35 милиона паунда тази седмица, който имаше контракт с Ливърпул до другото лято. Същият сюжет стартира да се развива с египетския голмайстор на „ алените “, който може да си тръгне като свободен сътрудник идващото лято.

Tomorrow's back page:

Liverpool are considering letting Mo Salah follow Sadio Mane out of the door this summer.
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
30-годишният Салах от много време води договаряния с управлението на мърсисайдци за нов договор, само че високите му финансови искания от 400 хиляди паунда на седмица се оказват сериозен проблем все още. Ливърпул би желал той да остане, само че се твърди, че управлението на клуба няма желание да разбие твърдата си конструкция на заплатите, с цел да го задържат на „ Анфийлд “. В момента Салах печели малко под 240 000 паунда на седмица.

Реал следи развиването на обстановката и би могъл да предложи на нападателя сериозен контракт макар неприятните връзки сред Салах и звездите на Реал след две разправиите във финала на Шампионската лига тази година.

Наставникът на „ лос бланкос “ Карло Анчелоти вярваше, че Килиан Мбапе ще се причисли към отбора, само че французинът избра да подпише нов контракт с Пари Сен Жермен.

На „ Анфийлд “ пък към този момент привлякоха Дарвин Нунес от Бенфика, който обаче е считан за заместител на Мане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР