Шестима са задържани 43-годишен шофьор на линейка е с комоцио

...
Шестима са задържани 43-годишен шофьор на линейка е с комоцио
Коментари Харесай

Шофьор на линейка е с опасност за живота след нанесен жесток побой от близки на пострадало в катастрофа дете


Шестима са арестувани

43-годишен водач на кола за спешна помощ е с комоцио и заплаха за живота след побой, нанесен от близки на потърпевшо дете при злополука, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. На 15 април към 18:20 ч. на пътя сред селата Руен и Ябълчево, лек автомобил блъснал каруца с кон, в която било 8-годишно момче.

Шофьорът на колата бил 18-годишен, който имал  брошура от 5 дни. При удара детето в каруцата получило повърхностни рани по главата. То е прегледано и освободено за домашно лекуване. При медицинския обзор от чиновници на Спешна помощ, които били изпратени на място, 32-годишната майка на детето почнала да крещи и да се държи нападателно. Тя била подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение.

Близките на детето нападали словесно водача на колата за спешна помощ и му нанесли удари с юмруци по лицето и цялото тяло, написа Българска телеграфна агенция. Дошлите служители на реда произвели няколко предупредителни изстрела, с цел да спрат разпрата. Задържани са общо шестима мъже на възраст от 26 до 43 години.

Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ - Бургас и настанен в поделение " Неврохирургия " с комоцио и заплаха за живота.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР