Шестима от участниците във Фермата“ бяха закарани в болница по

...
Шестима от участниците във Фермата“ бяха закарани в болница по
Коментари Харесай

Опосумите удариха дъното! В името на рейтинга шестима във „Фермата“ се натровиха и влязоха в болница! Сред тях ли е Владо Николов?

Шестима от участниците във „ Фермата “ бяха закарани в болница по неотложност, откакто се натровили, което се трансформира в следващия неуспех на опосумите Иван и Андрей, за които човешкото здраве очевидно не е толкоз скъпо колкото рейтинга.

Фермерите се почувствали доста зле, когато си легнали и някои от тях не могли да спрат да повръщат. В началото част от участниците помислили, че някой вика за помощ, стана ясно от епизода на риалитито, когато всички хукнаха да търсят потърпевшия към юртата.

„ Състоянието им наложи да пристигна спешна помощ, а шестима участници бяха откарани за малко в болница. Причината е хранително натравяне ”, изясни водещият Иван в края на предаването.

Все още не е ясно кои са натровените фермери и какво тъкмо ги е пратило в болница, само че съмненията падат върху домашното сирене, което дамите се заеха да вършат денем от три типа мляко. То беше и съществена част от менюто за вечеря преди участниците да се почувстват зле.

„ Сиренето е доста хубаво, на дупки, швейцарско напряко “, хвалеха майсторките, тези които по-късно приключили в болница.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР