Шестима душисараненипритежка катастрофамеждуВелинградиРакитово. В единия автомобил е пътувалотричленно семействоотПазарджик, а

...
Шестима душисараненипритежка катастрофамеждуВелинградиРакитово. В единия автомобил е пътувалотричленно семействоотПазарджик, а
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Велинград-Ракитово, шестима души са в болница

Шестима души са ранени при тежка злополука сред Велинград и Ракитово . В единия автомобил е пътувало тричленно семейство от Пазарджик , а в другия са пътували трима души – двама от Велинград и един от Дорково. И шестимата са в болница.

Двама
са съществено потърпевшите , като единият от тях е превозен с заплаха за живота в УМБАЛ Свети Георги в Пловдив.

Около 17:40 ч на телефон 112 е получен сигнал за злополука , станала на разклона за Ракитово и Велинград , съобщаваNOVA.

NOVA

Наложило се е екипи на районната работа Пожарна сигурност и отбрана на популацията във Велинград да употребяват режещи принадлежности, с цел да извадят потърпевшите от колите.

На този стадий няма изясненост какво е положението им. Една от версиите е погрешно изпреварване . Всички потърпевши са превозени в болница във Велинград, като двама от тях са в тежко положение. Движението се контролира от екипи на Пътна полиция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР