Шестима души, сред които едно дете, са загинали тази сутрин

...
Шестима души, сред които едно дете, са загинали тази сутрин
Коментари Харесай

Шест жертви на катастрофа на автобус в Турция

Шестима души, измежду които едно дете, са починали тази заран в Турция при злополука на рейс, пътуващ от Одрин към курорта Бодрум, заяви организация Демирьорен.

Ранени са минимум 25 души.

Автобусът, благосъстоятелност на турска компания, се е преобърнал в канавката на пътя покрай град Люлебургас. Все още не е известна повода за злополуката.

Валията на област Къркларели Бирол Екиджи съобщи, че още при приемането на известието за злополуката на мястото на произшествието без закъснение са били изпратени доста спасители и коли за спешна помощ. Ранените са били превозени в лечебни заведения.

По думите на валията злополуката е станала към 7 часа сутринта на еднопосочен път и рейсът е паднал в канавката на пътя.

Републиканската прокуратура в Къркларели е почнала следствие за аргументите на злополуката.

Междувременно турските телевизионни канали в утринните си излъчвания излъчват предизвестия към водачите на коли да бъдат деликатни поради ваканцията за мюсюлманския празник Курбан Байрам, която стартира в събота, като се чака нарастване на трафика в цялата страна и се основават повече опасности на пътя. Според статистиката най-вече пътни произшествия в Турция стават по време на Курбан байрам.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР