Шестима души, сред които едно дете, са загинали тази сутрин

...
Шестима души, сред които едно дете, са загинали тази сутрин
Коментари Харесай

Шестима загинаха при катастрофа на автобус край турския град Люлебургас

Шестима души, измежду които едно дете, са починали тази заран в Турция при злополука на рейс, пътуващ от Одрин към курорта Бодрум, заяви организация Демирьорен.
Ранени са минимум 25 души.
Автобусът, благосъстоятелност на турска компания, се е преобърнал в канавката на пътя покрай град Люлебургас. Все още не е известна повода за злополуката.
Валията на област Къркларели Бирол Екиджи съобщи, че още при приемането на известието за злополуката на мястото на произшествието без закъснение са били изпратени доста спасители и коли за спешна помощ.
Ранените са били превозени в лечебните заведения.
По думите на валията злополуката е станала към 7 часа сутринта на еднопосочен път и рейсът е паднал в канавката на пътя.
Републиканската прокуратура в Къркларели е почнала следствие за аргументите на злополуката.
Междувременно турските телевизионни канали в утринните си излъчвания излъчват предизвестия към водачите на коли да бъдат деликатни поради ваканцията за мюсюлманския празник Курбан Байрам, която стартира в събота се чака нарастване на трафика в цялата страна и се основават повече опасности на пътя. Според статистиката най-вече пътни произшествия в Турция стават по време на Курбан байрам.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР