Шестима души са заподозрени като участници в убийството на българина

...
Шестима души са заподозрени като участници в убийството на българина
Коментари Харесай

ЮАР идентифицира двама, заподозрени за убийството на Къро

Шестима души са обвинени като участници в убийството на българина Красимир Каменов-Къро. Покушението бе осъществено в южноафриканската столица Кейп Таун предходната пролет. Преди дни тамошната полиция популяризира фотоси на двама от хипотетичните участници в убийството с молба за повече информация за тях. За това оповестява местното издание DailyMaverick.

При стрелбата на 25 май предходната година бяха убити двама мъже и две дами. Властите са се обърнали към жителите с молба за помощ за залавяне на двамата обвинени. Анелисиве Маняна, представител на полицията, съобщи, че

двамата обвинени са карали автомобил " Фоклсваген ", който е бил на мястото на убийството. Според информацията четиримата са били убити и убити, а шестима обвинени са били видяни да бягат от мястото на закононарушението със наследник " Хюндай " и с бял " Фолксваген Голф " GTI.

По-късно двама души са били видяни да карат бял " Фoлксваген пасат " и същия " Голф ". 

Двамата търсени може да разполагат с скъпа информация за закононарушението, декларират от полицията. Каменов бе погубен дружно със брачната половинка си и още двама души – домашна помощница и бодиград. И четирите жертви са с българско гражданско.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР