Шести сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Анатомия

...
Шести сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Анатомия
Коментари Харесай

„Откраднат живот: Анатомия на гнева“ стартира на 11 септември от 20:00ч. по NOVA

Шести сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ ще сложи начало на 11 септември от 20:00ч. в ефира на NOVA. Наред с обичаните звезди феновете ще проследят и нови истории в незабавното поделение с присъединяване на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу.

Към новите лица ще се причисли и младата обещаваща актриса Неда Спасова, която феновете познават от българския филм „ Дамасцена “.

„ Моята героиня се споделя Кая Райкова. Името ѝ означва мощен и устояващ на компликации човек. Тя ще се изправи пред доста обстановки и ще се оправи с доста неща. В началото феновете ще се чудят за какво повдението ѝ е толкоз необичайно, само че след това ще схванат и каква причина се крие “, споделя Неда Спасова по време на фотоси на новите епизоди на хитовия медицински сериал.

„ На тази болница се случи какво ли не - извънредно време е и ние да се разгневим “, загатва Емил Марков, чийто воин (доцент Захариев) е някогашен шеф на МБАЛ „ Св. Кирил “.

Трудности в салдото сред специалността и грижите за детето ще има лекар Хинова, показа актрисата Деси Бакърджиева, която добавя, че ще има промени в живота на доста от героите.

Не пропускайте старта на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ на 11 септември от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на „ Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР