Шестата фотоизложба „Виж София - променяме я заедно, ще бъде

...
Шестата фотоизложба „Виж София - променяме я заедно, ще бъде
Коментари Харесай

Шестата фотоизложба „Виж София – променяме я заедно“

Шестата фотоизложба „ Виж София - променяме я дружно ", ще бъде открита от ръководителя на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев на 21 октомври от 10:00 часа на пешеходния мост над бул. „ България " до НДК. Поканени са да участват госпожа Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на Следствен отдел към окръжна прокуратура, заместник-кметове на Столичната община, основният проектант на София, общински съветници, представители на компании, членове на КСБ, възложители и реализатори на включените обекти, сътрудници на в. „ Строител ", медии и други

Експозицията е проведена от Камарата на строителите в България (КСБ) и вестник „ Строител ", със съдействието на Столичната община. Традиционно тя е отдадена на Деня на строителя - Димитровден. Изложбата е формирана от 60 пана с авторски произведения на екипа на в. „ Строител " и въздушно снимани фотоси с квадрокоптер (дрон) на знакови обекти, построени в столицата.

До 2 ноември в това число жителите и гостите на София ще могат да видят по какъв начин градът се трансформира с помощта на реализацията на другите строителни планове и съхраняването на културно-историческото ни завещание.

И през тази година 60-те пана показват редица актуализирани улици и булеварди, санирани детски градини и учебни заведения, столичното метро, нови здания, цветни мозайки, построени или рехабилитирани паркове и зони за отдих, храмове и други красиви обекти в София.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР