Шест души пострадаха при катастрофа на пътя Арчар - Добри

...
Шест души пострадаха при катастрофа на пътя Арчар - Добри
Коментари Харесай

Катастрофа във Видинско, шест линейки извозват пострадалите

Шест души пострадаха при злополука на пътя Арчар - Добри дол. Инцидентът е затворил пътя сред двете села. Сигнал за него е получен към 15:30 часа на тел. 112, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. 

Пострадалите са извозени с шест коли за спешна помощ до видинската болница. Трима от тях са с черепно-мозъчна контузия. В момента се правят прегледи и проучвания. Може би ще се наложи превозване до София, разяснява шефът на Центъра за незабавна здравна помощ във Видин доктор Станислав Поломски, представен от Българска телеграфна агенция.

Пострадали са двама млади мъже

Инцидентът е станал след удар сред бус с пловдивска регистрация, пътуващ в посока Видин, и лек автомобил с видинска регистрация, пътуващ към село Добри дол. Към мястото незабавно са се насочили екипи на Центъра за незабавна здравна помощ, полицията и пожарната. Оперативната група на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прави оглед на местопроизшествието.

Инцидентът става на паркинг на супермаркет

Съветът към водачите е да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: Арчар – Дунавци – Димово – Ружинци – Дреновец – Тополовец - Добри Дол и назад, молиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".  Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР