Шест бракоразводни дела се гледаха през изминалите 2 дни в

...
Шест бракоразводни дела се гледаха през изминалите 2 дни в
Коментари Харесай

Социолозите са категорични: Всеки втори брак у нас приключва с развод до десетата година

Шест брако бракоразвод ни каузи се гледаха през миналите 2 дни в Районен съд-Благоевград. Двойките, решили да сложат завършек на взаимоотношенията си, публично се разделиха и сложиха нов антирекорд. Всичките 6 бракоразвод а са по взаимно единодушие на двойките, а като претекст те показват непоправими разлики между тях. 

Най-дългият брак бе разтрогнат след 34 години взаимно общуване, а просъществувалият минимум е подписан през 2016 година В три от случаите децата, родени по време на брака към този момент са навършили пълноправие и не се наложи съдът да взема решение при кого от родителите да ги настани, уточнява struma.com.

Родителските права на две деца, плод на едвам 4-годишен брак, бяха присъдени на бащата. На следващото брако бракоразвод само че дело, арбитър Николова присъди родителските права на майката, а при последния бракоразвод децата бяха поделени - едно бе обещано за развъждане на майката, а другото - на бащата, като двамата към този момент някогашни съпрузи ще разменят децата си по избран график.

" Всеки втори брак у нас завършва с бракоразвод до десетата година ", оповестяват статистиците. Социолозите са безапелационни, че сериозната възраст за анулиране на брак е 38-42 години. Причината е, че преди 10-15 години хората се женеха на по 20-23 години.

А късната сватба, която в последно време се следи като наклонност, дава по-голяма гаранция за крепко семейство. Най-често посочваната причина за раздялата е баналното " несходство в характерите “.

Следват обвиняванията към половинката в алкохолизъм, наркомания и привързаност към хазарта. Изневяра на колегата е едвам на пето място, а на едно от последните места, само че пък любопитно, е изказванието, че сътрудникът се е оказал с хомосексуални пристрастености и това се е открило по време на брака.

Като причина за зачестилите напоследък бракоразвод и се показва и обществената изолираност, която бе наложена поради ковид-пандемията и която се отрази пагубно на доста двойки. Причините са доста, а обстоятелствата са безспорни: бракоразвод ите бият по брой подписаните бракове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР