Шенген? Евро валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на кадри?

...
Шенген? Евро валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на кадри?
Коментари Харесай

Бизнес перспективи: Защо България е най-добрата страна за инвестиции в имоти в ЕС?

Шенген? Евро валута? Иновации в технологиите? Непрестанно преквалифициране на фрагменти? Стабилност на инфлационния %? Всичко това е действителност у нас. Очаква се и 2024 година да бъде доста прогресивна за нашето развиване. Това, несъмнено, въздейства позитивно на стопанската система и на бизнеса. Това са единствено част от обстоятелствата, в поддръжка на тезата,  че страната ни е извънредно удобна дестинация за вътрешни външни вложения, се споделя в разбор на организацията за недвижими парцели.
България на икономическата карта на Европа
Страната ни върви по пътя на стабилизацията поради устрема си за влизането в Шенген и Еврозоната. Правосъдните и финансови промени от всевъзможен порядък издигат България в оценката и на всички огромни рейтингови организации. „ Фич Рейтингс “ удостовери дълготрайния кредитен рейтинг на България в задгранична и локална валута ‘BBB’ с позитивна вероятност, а S&P Global Ratings увеличи вероятността пред рейтинга до позитивна от постоянна с оценка на чуждестранна и локална валута ‘BBB/A-2’. Това регистрира растеж в капацитета на България неведнъж. Друг фактор е актуалното преодоляване на инфлацията, което започва през ноември на 2023 година, отчелязват от " Нов дом 1 "

За съпоставяне в Германия, една от най-големите европейски стопански сили, да вземем за пример съществува рецесия с недвижимите парцели. Тя е мощно наранена от спада на имотния пазар, който беше провокиран, откакто възходящите лихвени проценти сложиха завършек на траялия десетилетие взрив. При спад на покупко-продажбите до най-слабите равнища след финансовата рецесия, слабият стопански напредък, продължаващите геополитически рецесии и свиващият се пазар на труда ще продължат, обаче да оказват въздействие върху интензивността и в този бранш. Тепърва през началото на новата година тази рецесия стартира да се овладява. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР