Шефовете на Интер са извикали треньора Симоне Индзаги на разговор,

...
Шефовете на Интер са извикали треньора Симоне Индзаги на разговор,
Коментари Харесай

Шефовете на Интер привикаха Индзаги

Шефовете на Интер са извикали треньора Симоне Индзаги на диалог, на който да проучват слабото показване на тима от началото на сезона. " Нерадзурите " се показват на приливи и отливи, като изгубиха 3 от 9-те си мача от началото на сезона във всички шампионати. Затова е проведена и въпросната среща, ка която наставникът да даде пояснение за протичащото се, написа " Гадзета дело Спорт ".

Директорите на Интер са обезпокоени от неприятната физическа форма на тима. Прави усещане, че футболистите не могат да поддържат високо движение цялостен мач и в края са очевидно изтощени. Друг огромен проблем е неналичието на централизация във значими моменти и допускането на прекомерно лесни голове. Не на последно място ще бъде подложен и въпросът за неналичието на мотивация в състава, който досега по нищо не проличава, че е окуражен за реванш за изпусната купа през предишния сезон, когато тя отиде в ръцете на огромния зложелател Милан със единствено две точки разлика.

На този стадий шефовете няма да се бъркат директно в работата на треньора и няма да разискват тактическите решения, които той взима за обособените мачове. Все отново наставникът ще бъде помолен да бъде по еластичен и да не взима такива прибързани решения като промяната на Алесандро Бастони и Хенрих Мхитарян след единствено 30 минути игра в мача с Удинезе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР