Шефовете на Динамо (Москва) се разбраха с колегите си от

...
Шефовете на Динамо (Москва) се разбраха с колегите си от
Коментари Харесай

Динамо избира между Мишо Александров и руски национал от Бундеслигата

Шефовете на Динамо (Москва) се схванаха с сътрудниците си от Кьолн за прехвърлянето на бранителя Константин Рауш. Според информацията на " Kicker ", " козлите " ще получат 2 млн. евро за правата на 27-годишния футболист.

Самият Рауш е настоял да смени Бундеслигата с съветското състезание, с цел да усили възможностите си да играе на Мондиал 2018. Той е роден в Русия, само че през 1996 година фамилията му емигрира в Германия. През октомври бранителят дебютира за националния отбор в контролата против Южна Корея и попада в сметките на селекционера Станислав Черчесов за международните финали.

През сегашния сезон Рауш е запаса в Кьолн, като има 12 мача и 1 асистенция в Бундеслигата. Той се включи мощно в дуела против Борусия (Мьонхенгладбах) през уикенда, когато подаде за победния гол в добавеното време.

Динамо желае и българския национал Михаил Александров, само че съгласно съветските медии " бяло-сините " ще привлекат единствено един всред него и Рауш, който също работи главно като ляв бек. Следи мачовете от съветската Премиер лига и изявите на българите в нея по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР