Шефката на кабинета Петков Лена Бориславова отговори на обвиненията, отправени

...
Шефката на кабинета Петков Лена Бориславова отговори на обвиненията, отправени
Коментари Харесай

Лена Бориславова отрече да е взимала заплата от над 13 000 лв.

Шефката на кабинета " Петков " Лена Бориславова отговори на обвиняванията, отправени през днешния ден от ГЕРБ. От партията на Борисов обявиха, че тя е имала контракт за месечно заплащане от 13 690 лева или над 164 хиляди лв. годишно без Данък добавена стойност като част от адвокатска адвокатска фирма, обслужваща ББР.

В собствен пост във Фейслук Бориславова отхвърли това и написа:

" ГЕРБ се загрижиха за ББР

Уважаеми ГЕРБ дами, трогателна е подправената ви угриженост за положението на ББР - банката, която по време на ръководството на ГЕРБ бе персонална касичка за безплатни грантове (а не заеми!) за доближените до ГЕРБ предприемачи, свързани с Д.П., Инса Ойл, Вълка и други колоритни герои на ГЕРБерското ни минало. Част от които предприемачи към този момент са в просрочие и не си обслужват отговорностите, а ББР с новото й управление се наложи да влезе наложително в ръководството им...

Къде беше тази " угриженост " в предходните 12 години? Къде бяхте с ловките си парламентарни въпроси, когато цялото общество се питаше за какво ББР не работи за дребния и междинен бизнес? Къде бяхте, когато цялото управление на ББР, назначено от Вас, взимаше стотици хиляди за заплата всеки месец?!? Къде, благи ГЕРБ дами?

Ясно е каква е задачата на следващото ГЕРБ шоу - похищение на публичното внимание от скопяването на Изборния кодекс, което плануват да довършат тази седмица посредством генериране на подправени кавги.

Късоопашатата неистина за ощетяването на ББР с 1 млн. лв. ще " поври " известно време, до момента в който още веднъж не бъде оборена с обстоятелства... само че зад нея ще продължи да прозира тоталната импотентност на ГЕРБ да изведе страната от рецесиите посредством ясна управническа стратегия и вдишване на отговорност.

П.С. Дано не се окаже единствено, че подавате топката на служебното да смени първото почтено управление на ББР от години насам!?

П.С. 2 Продължава да се повтаря и друга жълта неистина по отношение на заплата, която съм получавала от ББР. Никога не съм била чиновник на заплата на ББР, нито съм получавала персонално адвокатско заплащане от Банката. При никой шеф не съм била на месечна заплата от над 13 000 лева

На лъжата краката са къси. И се носят последици. ", написа Лена Бориславова във Facebook.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР