Шефилд Юнайтед победи Борнемут с 2:1 и се доближи на

...
Шефилд Юнайтед победи Борнемут с 2:1 и се доближи на
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед победи Борнемут и се доближи на 2 точки от четвърто място

Шефилд Юнайтед победи Борнемут с 2:1 и се приближи на 2 точки от четвърто място в британската Премиер Лига.
 Уест Бромич завоюва гостуването си на Милоул и отвори разлика на преследвачите си
Уест Бромич завоюва гостуването си на Милоул и отвори разлика на преследвачите си

" Дроздовете " нямаха триумф в последните 7 мача в Чемпионшип

Калъм Уилсън откри за гостите в 13-ата с удар под напречната греда. Хари Уилсън засече центриране на Гослинг. Ударът бе блокиран от Игън, само че топката стигна до Калъм.

Последва страховит напън на домакините, който се увенча с гол на любимеца Били Шарп в края на полувремето. След голяно меле пред вратата на Борнемут топката няка стигна до Шарп, който от близко не можеше да сгреши.

Футблистите от Южния бряг продължиха с отбранителната си тактичност и бяха осъдени в 84-ата минута. Резервата Джон Лундстрам получи пас от Лис Мусе, пробил отляво. Лундстрам стреля в ъгъла и донесе заслужената победа за новака, който към този момент мечтае за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.
 Снимка 465861
Източник:

Така Шефилд Юнайтед е на пето място с 39 точки, ба две след Челси. Лондончани са с мач по-малко и той ще се играе след осем дни против Манчестър Юнайтед.

Борнемут е на 16-а позиция с 26 точки. Но 19-ия Уотфорд е с 24 точки. Това беше единственият мач от британския хайлайф през днешния ден. Втората част на двуседмичния кръг стартира в петък с мача сред Уулвърхямптън и Лестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР